Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε χθες μία εξαιρετική δράση σχετικά με τα Δικαιώματα του Παιδιού, ύστερα από πρωτοβουλία των δασκάλων στα ΚΔΑΠ Ζερβοχωριων του Δήμου Πολυγύρου.

Τους μαθητές επισκέφθηκε η ψυχολόγος Σάνια Φιδάνη, η οποία σε συνεργασία με τις δασκάλες, συζήτησαν με τα παιδιά για το θέμα αυτό, τους έδειξαν οπτικοακουστικό υλικό, ζωγράφισαν, έπαιξαν και στο τέλος τραγούδησαν όλοι μαζί!

«Προσωπικά θέλω να συγχαρώ τις δασκάλες μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία που είχαν για την υλοποίηση της δράσης αυτής και να τις ευχαριστήσω για την πρόσκληση να παρευρεθώ και να παρακολουθήσω κι εγώ από κοντά την δράση αυτή μαζί με τα παιδιά! Επίσης, να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Ζερβοχωρίων Δ.Ε. Ζερβοχωρίων Δήμου Πολυγύρου, κ. Χρήστος Κομπόγιαννος για την επίσκεψή του στο ΚΔΑΠ, αλλά και για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το διάστημα για τις ανάγκες του ΚΔΑΠ Ζερβοχωρίων, υπό την αρωγή πάντοτε του Δημάρχου μας Αστέριος Ζωγράφος, ο οποίος συγχαίρει και και επικροτεί τέτοιου είδους δράσεις», ανέφερε σε ανάρτησή της η πρόεδρος στην εταιρεία Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πολυγύρου Αβέρη Μαρία.