Εχθές το μεσημέρι στο δημαρχείο Πολυγύρου η γνωστή εταιρία Βαλμά των τυροκομικών παραδοσιακών προϊόντων που εδρεύει στην Παλαιόχωρα προσέφερε έναν απινιδωτή στον δήμο Πολυγύρου, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία. 

Τον απινιδωτή παρέλαβε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος από την νέα γενιά Νεφέλη Βαλμά, παρουσία του αντιδημάρχου Ζερβοχωρίων, Χρήστου Κομπόγιαννου, του προέδρου της κοινότητας της Παλαιόχωρας, αιρετών του δήμου και εκπροσώπων της εταιρίας Βαλμά.

Η παράδοση του απινιδωτή πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα με τον δήμαρχο να εκφράζει την ικανοποίηση του για αυτή την σημαντική κίνηση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από μεριά της εταιρίας των τυροκομικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζωγράφος για την δωρεά απινιδωτή έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη ημέρα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στην εταιρία Βαλμά και πιο συγκεκριμένα στους μετόχους της Χρήστο και Νεφέλη Βαλμά.

«Αναμφίβολα αυτή η δωρεά για εμάς είναι πολύ κρίσιμη, καθώς θα εξυπηρετήσει μια τοπική κοινωνία της οποίας το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι υποβαθμισμένο και γι’ αυτό ακριβώς αυτή η δωρεά αποκτά ιδιαίτερη σημασία», ανέφερε ο δήμαρχος, ενώ τους ευχαρίστησε θερμά για ακόμη μια φορά, τονίζοντας την άριστη συνεργασία με την εταιρία Βαλμά, αλλά και την προσφορά αυτής της εταιρίας στον τόπο που αν μη τι άλλο σύμφωνα με τον ίδιο «η ανάπτυξη τέτοιων κοινωνικών πρωτοβουλιών δείχνουν την εξωστρέφεια μιας εταιρίας που κερδίζει μεν, αλλά θυμάται ουσιαστικά και τους κατοίκους της».

Σημειώνεται ότι ο απινιδωτής θα παραχωρηθεί στην κοινότητα της Παλαιόχωρας των Ζερβοχωρίων προς όφελος και χρήση της τοπικής κοινωνίας.

Το μήνυμα της οικογένειας Βαλμά σχετικά με την προσφορά απινιδωτή στον δήμο Πολυγύρου:

«ZOYME ΣE MIA XPONIKH ΠEPIOΔO ΠOY H ΠPOΣΦOPA ΠPOΣ TON AΛΛON EXEI AΠOΔEIXΘEI IΣΩΣ ΠEPIΣΣOTEPO AΠO ΠOTE AΛΛOTE O,TI ΣHMANTIKOTEPO.
ΠOΛΛEΣ ΦOPEΣ AΞIZEI NA ΠPOΣΦEPOYME ΣTO KOINΩNIKO ΣYNOΛO ME ANTAΛΛAΓMA THN XAPA KAI TO XAMOΓEΛO TΩN ΣYNANΘPΩΠΩN MAΣ.

ANAΓNΩPIZONTAΣ THN ΠPOΣΦOPA ΣTO KOINΩNIKO ΣYNOΛO ΩΣ YΨIΣTO AΓAΘO AΠOΦAΣIΣAME EMEIΣ ΩΣ IΔIOKTHTEΣ THΣ ETAIPEIAΣ BAΛMAΣ OE NA ΠPOBOYME ΣE ΔΩPEA ENOΣ AΠINIΔΩTH ΠPOΣ THN KOINOTHTA THΣ ΠAΛAIOXΩPAΣ THΣ ΔHMOTIKHΣ ENOTHTAΣ ZEPBOXΩPIΩN TOY ΔHMOY ΠOΛYΓYPOY XAΛKIΔIKHΣ.
THN IATPIKH AYTH H ΣYΣKEYH ΠOY EXEI MEΓAΛH ANAΓKH H KOINOTHTA THΣ ΠAΛAIOXΩPAΣ ΓIA THN ΛEITOYPΓIA TΩN KOINΩNIKΩN THΣ ΔOMΩN. ΠAPAΔΩΣAME ΔIA XEIPOΣ THΣ NEΦEΛHΣ BAΛMA ΣTO ΔHMAPXO ΠOΛYΓYPOY K. AΣTEPIO ZΩΓPAΦO.

XPHΣTOΣ BAΛMAΣ
NEΦEΛH BAΛMA
BAΛMAΣ O.E.».