Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγχαλκιδικού Συλλόγου, πραγματοποίησε εκδήλωση την Κυριακή για να τιμήσει τον γιατρό και Βουλευτή του Νομού Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά για την πολύτιμη διαχρονική προσφορά του στον Παγχαλκιδικό Σύλλογο.

Η Τιμητική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου πολιτικά πρόσωπα και διακεκριμένοι επιστήμονες χαιρέτισαν την πρωτοβουλία και μίλησαν για τον Γιώργο Βαγιωνά, ως γιατρό, ως άνθρωπο και ως πολιτικό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, ο Ιωάννης Τσίκουλας, καθηγητής παιδιατρικής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Όπως αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλαος Καρανικόλας, τώρα ήταν η στιγμή που δέχτηκε ο Γιώργος Βαγιωνάς να γίνει αυτή η εκδήλωση, «έπειτα από πολλά έτη “πίεσης” από τον σύλλογο και αφού πρώτα επέλεξε να εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική δράση». Επιπλέον, για πρώτη φορά ακόμη και η οικογένειά του άκουσε κάποιες από τις ευεργεσίες που έχει κάνει ο βουλευτής, που στην ίδια εκδήλωση αρκέστηκε, όπως τονίζει ο κ. Καρανικόλας, να πει απλά ένα ευχαριστώ και μάλιστα εμφανώς συγκινημένος.