Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθαργιά είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που κρατούν μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Λίγες ημέρες αφότου το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, αναχώρησε για την Ασία, όπου έγιναν τα γυρίσματα για το Asia Express. Το ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία που έζησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», ενώ αποκάλυψε και πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Γιώργος Μαυρίδης: Όσα αποκάλυψε για τη γνωριμία του με την Κρίστυ
«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών» παραδέχεται ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστη Καθάργια και τονίζει: «Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης».

«Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει» εξομολογείται η Κρίστυ Καθαργιά για την πρώτη τους γνωριμία. «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία και μου έχει φέρει το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro» αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Πηγή: enimerotiko.gr