Μεταμέλεια έδειξε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΟΜ Γεώργιος Μανόλοβ  όταν προσήλθε εκτάκτως στα γραφεία της διοίκησης, εχθές κατά τις απογευματινές ώρες, προκειμένου να απολογηθεί για την απρεπή συμπεριφορά του στον αγώνα του κυπέλλου με την Νίκη Πολυγύρου στις 23 Νοεμβρίου 2022.

Μεταξύ των άλλων, ο Μανόλοβ ανέφερε στο ΔΣ της ομάδας: «Το απόγευμα εκείνο ήταν ένα κακό απόγευμα για την ομάδα και για εμένα. Με την παρουσία μου στα γραφεία της ομάδας, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά μου, τόσο από το ΔΣ του Π.Ο.Μ., όσο και από τους φιλάθλους μας, κάτι το οποίο έχω ήδη πράξει και ενώπιον των προπονητών και των συμπαικτών μου. Ιδιαίτερα δε, να ζητήσω συγνώμη από τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Αθανασιάδη, που με δικές του πρωτοβουλίες και πίστη στις ποδοσφαιρικές δυνατότητές μου συμφώνησα να φορώ τη φανέλα της ιστορικής ομάδας των Ν. Μουδανιών.
Έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς, ρατσιστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένειά μου.
Στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική μου καριέρα δεν έχω υποπέσει σε παρόμοιο παράπτωμα και τιμώ πάντα τη φανέλα για την οποία αγωνίζομαι».

Το ΔΣ της ομάδας, αφού έλαβε υπόψη του την απολογία του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Μανόλοβ, αποφάσισε την επιστροφή του στις εκδηλώσεις της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, προστίθεται ένα ακόμη όπλο στη ΄΄φαρέτρα΄΄ του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη για το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ν. Καλλικράτειας, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

Επιπρόσθετα, το θετικό για την ομάδα είναι η επιστροφή μετά από τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών Σταύρου Εμμανουηλίδη, Κώστα Σαλπιγγίδη και Ζώη Χαρίση, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην ομάδα.