Μαζί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που αποτελούνταν από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Πινακιώτη Χρήστο, το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής κ. Τσινά Αργύρη και τα μέλη της κ. Κανέλλη Τάσο και κ. Λιολίδη  Θεόδωρο, ο κ. Πάνας πραγματοποίησε συναντήσεις  με  το Διοικητή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Το κλιμάκιο  ενημερώθηκε από το  Διοικητή  του Νοσοκομείου κ. Δεδελούδη Κωνσταντίνο για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Λαζάρου Ηλίας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συμμετείχαν στη συνάντηση ενημέρωσαν το κλιμάκιο, ότι παρά τις επίμονες εκκλήσεις και προσπάθειές τους, υπάρχουν ελλείψεις σε βασικές ιατρικές ειδικότητες, αλλά και σε νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, ενώ ταυτόχρονα, υπάρχει ανάγκη για βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής και διαγωστικών εργαλείων.

Ο κ. Πάνας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής επισήμαναν το πλήθος παρεμβάσεων που έχουν γίνει κοινοβουλευτικά για τη Χαλκιδική για την στελέχωση με υγειονομικό προσωπικό συνολικά του Νοσοκομείου Πολυγύρου, των Κέντρων Υγείας της Χαλκιδικής και του ΕΚΑΒ, καθώς και τη στήριξη του Νοσοκομείου σε υλικοτεχνική υποδομή και αναφέρθηκαν επίσης και οι ολοκληρωμένες προτάσεις που κατατέθηκαν από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την ενίσχυση της  Πρωτοβάθμιας  Υγείας , τη σύγχρονη λειτουργία των Νοσοκομείων, την ανασυγκρότηση του υγειονομικού χάρτη της Χαλκιδικής, την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ, την περαιτέρω ψηφιοποίηση των διαδικασιών που αφορούν την υγεία.

Έπειτα από τη συνάντηση το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανέφερε: «Παρά τις επίμονες εκκλήσεις  του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, δυστυχώς υπολειπόμαστε πάρα πολύ από το να παρέχονται ποιοτικές, δωρεάν και καθολικές υπηρεσίες, αξιοπρεπείς προς όλους τους πολίτες. Με τη συνάντησή μας αυτή βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των πολίτων και στα προβλήματα που προκύπτουν στην υγεία που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και θα συμμετέχουμε στις συνολικές προσπάθειες για τη διεκδίκηση αξιοπρεπούς περίθαλψης την οποία πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες της Χαλκιδικής».