Μία ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς στο Δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά. Μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Σημάντρων ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν τρόφιμα για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, τα οποία και παρέδωσαν χθες.
Ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε για το πολύπλευρο έργο της κοινωνικής υπηρεσίας και τη στήριξη οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας. Συνεχάρη τόσο τους ίδιους όσο και τους εκπαιδευτικούς τους για την πρωτοβουλία και τους προέτρεψε να παραδίδουν ρούχα ή παπούτσια που δε χρειάζονται. Μέσα από τη σελίδα Σε Νοιάζομαι – Δήμος Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής καλύπτονται ανάγκες σε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα κ.α.
Τους μίλησε και για την πρόσφατη πρωτοβουλία του Δήμου μας να συγκεντρωθούν δώρα από τον κόσμο για τα παιδιά της ογκολογικής κλινικής στο Ιπποκράτειο και για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. «Σε όλο αυτό βρίσκουμε την αμέριστη στήριξη επαγγελματιών, επιχειρηματιών, αλλά και απλών πολιτών. Η ανταπόκρισή τους είναι συγκινητική που πέρα από την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά στέλνει το μήνυμα ότι η ανθρωπιά παραμένει ζωντανή» τόνισε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.