Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η απώλεια του πρώην προέδρου μπάσκετ των Σιθώνων, Χαράλαμπου Κουγιουμτζόγλου.

Τον φώναζαν Μπάμπη και όσοι τον γνώριζαν καλά θα τον θυμούνται πάντα για την ενεργό δράση του στην προώθηση του αθλητισμού της Νικήτης.

Ο δημιουργός της ομάδας, ο φαρμακοποιός, όπως τον έλεγαν λόγω του επαγγέλματός του  ήταν ένας άνθρωπος που είχε μόνο φίλους και συναγωνιστές στην προσπάθεια του.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μέλος της ομάδας του μπάσκετ, Θανάσης Μάντσιος εξέφρασε μέσω σχετικής ανάρτησής του την θλίψη του για την απώλεια του και τόνισε στο XalkidikiPolitiki την προσφορά του, αλλά και την αγάπη του προς τον αθλητισμό: «Ο αγαπητός Μπάμπης ήταν επίτιμος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ των Σιθώνων. Ήταν ένας άνθρωπος ακούραστος με μεγάλη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα και δημιουργός της ομάδας του μπάσκετ! Παρόλο που δεν ήταν Νικητιανός αγαπούσε τον τόπο και ήθελε μόνο να τον δει να προοδεύει. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την απώλεια και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα συνεχίσουμε το άξιο έργο του!».

Στην ανάρτησή του στο FB ο κ. Μάντσιος αναφέρει:

Ατέλειωτη Θλίψη.

Ο δικός μας Μπάμπης, ο Κύριος Χαράλαμπος Κουγιουμτζόγλου, ο φαρμακοποιός μας, ο πρόεδρος μας και δημιουργός της ομάδας μπάσκετ, ο φίλος μας, ο καθοδηγητής μας στο να συμπεριφερόμαστε σωστά σαν αθλητές κι αργότερα ως παράγοντες, ο συμπατριώτης μας μετακόμισε στην γειτονιά των αγγέλων. Η θλίψη δεν μπορεί να μετρηθεί ……………..