Από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και για δυο ολόκληρες εβδομάδες οι κάτοικοι της Κασσάνδρας, αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα event, να περιηγηθούν στους μαγικούς χώρους της Κασσανδρούπολης, να γελάσουν, να χορέψουν να νιώσουν από κοντά την μαγεία των Χριστουγέννων!

Η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά μίλησε για τις εκδηλώσεις στο Xalkidikipolitiki και τη Σουζάνα Καζάκα, αναφερόμενη στις προετοιμασίες και το στήσιμο που γίνεται ώστε όλα να είναι έτοιμα. «Μετά από δύο χρόνια απουσίας χαιρόμαστε πολύ που κάνουμε πάλι αυτή την εκδήλωση και προσπαθούμε να καλύψουμε τις οποιες τεχνικές δυσκολίες αντιμετωπίζουμε λόγω διετούς απουσίας. Ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει και να κοινωνικοποιηθεί έπειτα από τις δυσκολίες που περάσαμε λόγω πανδημίας», τόνισε η δήμαρχος.

Η Κασσανδρούπολη θα στηθεί στον πεζόδρομο της Κασσάνδρειας. Κι επειδή ακριβώς παρατηρείται έλλειψη χώρου και δυσκολία στη διάταξη των επαγγελματιών, ο δήμος σχεδιάζει την αναδιαμόρφωση του πεζοδρόμου από τις πρώτες μέρες κιόλας του 2023.

Η δήμαρχος κ. Χαλκιά τόνισε ότι δεν ήταν μόνο η πανδημία που κράτησε πίσω κάποιες παρεμβάσεις, αλλά και επιπλέον εξωγενείς παράγοντες. Για τους ίδιους λόγους μάλιστα, αποκάλυψε ότι πολλές μελέτες και αναπλάσεις έμειναν πίσω, αλλά τώρα μπήκε τέλος στα εμπόδια, καθώς όπως είπε, έχει πάρει πλέον την κατάσταση στα χέρια της.

Αναλυτικά στο πρόγραμμα της Κασσανδρούπολης αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ Ηρακλής Λειβαδιώτης ο οποίος κάλεσε όλο τον κόσμο στις συναυλίες της διοργάνωσης, τόσο με τις Fortissimo, όσο και με τον Μάκη Δημάκη.