Μία μοναδική, μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση είχαν την τιμή να απολαύσουν χθες όσοι και όσες βρέθηκαν στο κλειστό θέατρο του Πολυγύρου.

Ο λόγος για τη μουσική παράσταση “Orient Express”, που μας μετέφερε νοερά στο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι της θρυλικής αμαξοστοιχίας από την Κωνσταντινούπολη ως την Βιέννη. Οδηγός μας, ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας και η ομάδα των βιολιστών της “Στέγης του Κόσμου”.

«Ρομαντική βραδιά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Προσπαθούμε σε συνεργασία με τους συναδέλφους να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εύχομαι η ρομαντική αυτή βραδιά να σας ταξιδέψει συναισθηματικά και ερωτικά με θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά και εύχομαι να έχετε υγεία με την καινούργια χρονιά. Χρόνια πολλά!», ανέφερε από το βήμα ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και φτάνουμε στο τέλος μιας πλειάδας εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου. Βέβαια όλη η Χαλκιδική γιόρτασε φέτος πολύ, πάρα πολύ. Δυο χρόνια κλεισούρας, είχαμε και το φετινό αποτέλεσμα. Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη, ειρήνη, οικογενειακή γαλήνη και την ευχή όλοι γεροί του χρόνου να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο να απολαύσουμε τέτοιες όμορφες στιγμές, τέτοιες όμορφες παραστάσεις όπως και η σημερινή. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της αποψινής βραδιάς. Χρόνια πολλά και πάλι!», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος.