Ολοκληρώνεται σήμερα η χριστουγεννιάτικη πόλη της Κασσανδρούπολης, μετά από 15 μέρες γεμάτες κέφι, διασκέδαση, εκδηλώσεις και μουσική.

«Ήταν ένα εκπληκτικό 15ήμερο. Φέτος έγινε μια υπέροχη Κασσανδρούπολη με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, το είχε ανάγκη μετά από ένα διάστημα 2 χρόνων εγκλεισμού που δεν υπήρχε και καμία εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί αυτό που μας έμεινε, ο απόηχος όλος αυτός ήταν από τον κόσμο ότι το δέχτηκε με μεγάλη χαρά και με μεγάλη ευγνωμοσύνη και όλα αυτά που φέραμε. Δώσαμε στόχο στα παιδιά, στοχοποιήσαμε τα παιδιά και ήταν κάθε απόγευμα ο πεζόδρομος γεμάτος. Μας βοήθησε και ο καιρός. Του χρόνου θα είναι κάτι πολύ καλύτερο» ανέφερε σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

«Δεκατρείς γεμάτες μέρες εκδηλώσεις, με εκατοντάδες κόσμου να έρχεται στην Καασσανδρούπολη, με συναυλίες, με πάρα πολύ κόσμο και κέφι. Ο κόσμος χόρεψε. Σήμερα έχουμε παραδοσιακή μουσική. Κλείνουμε τις συναυλίες με την αυριανή μέρα φυσικά που θα μοιράσουμε τα δωράκια στους μικρούς μας φίλους για να κλείσει μια επιτυχημένη Κασσανδρούπολη» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος ΚΕΔΗΚ Ηρακλής Λειβαδιώτης.

Τέλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κασσανδρείας Παντελής Χατζηανδρέου δήλωσε πως «επιτέλους μετά από δύο χρόνια λόγω covid-19, μπορέσαμε και πραγματοποιήσαμε φέτος την Κασσανδρούπολη. Ο κόσμος το περίμενε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και από τη συμμετοχή του κόσμου αλλά πιστεύω και από την ποιότητα που προσφέραμε σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚ και τον Δήμο Κασσάνδρας ώστε να δώσουμε μία νότα χαράς και διασκέδασης στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους μας φίλους».