Διευρύνεται διαρκώς η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Η νέα δεκάδα στελεχών που ανακοινώθηκαν ότι συμπορεύονται με την παράταξη στον δρόμο της κάλπης, περιλαμβάνει και το όνομα του Χαλκιδικιώτη Θωμά Παπαθανασίου, που αποφάσισε να συστρατευτεί με το νυν δήμαρχο.

Ο  Θωμάς Παπαθανασίου γεννήθηκε στη Χαλκιδική. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβένης στο Βέλγιο. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Επιδοτούμενα Προγράμματα Επιχειρήσεων και αξιολογητής επιχειρηματικών προτάσεων από το 2008 έως το 2013. Έκτοτε, εργάστηκε ως τηλεοπτικός παρουσιαστής σε καθημερινή εκπομπή του ATLAS TV, ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM και ως συντάκτης του περιοδικού Tobacco Consulting έως και το 2019. Το 2017 ανέλαβε καθήκοντα Unit Manager (Διευθυντής Πωλήσεων) σε κατάστημα της INTERAMERICAN στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται έως και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία τρία χρόνια, είναι συνιδρυτής της startup επιχείρησης Greek Insurance Leaders, μιας καινοτόμου εταιρίας στην ηλεκτρονική διαμεσολάβηση ασφαλιστικών υπηρεσιών. Είναι παντρεμένος με την Άννα Νικηφορίδου, η οποία είναι εκλεγμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και πατέρας μίας κόρης τριών ετών.

Η απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης είναι απόλυτα συνειδητή, κι όπως τονίζει ο ίδιος πηγάζει από την αγάπη του για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εδώ και δύο δεκαετίες.

Κ. Ζέρβας: “Καλωσορίζω τους υποψηφίους στην κοινή μας προσπάθεια”

Παρουσιάζοντας τους δέκα νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας δήλωσε: «Είναι χαρά, τιμή και ευθύνη η απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένδειξη αγάπης για τον τόπο μας. Σήμερα ανακοινώνουμε μια σειρά υποψηφίων που μπορώ να πω πως καθένας τους και καθεμιά τους έχουν αφήσει το στίγμα τους στην επαγγελματική, κοινωνική αλλά και αυτοδιοικητική ζωή της Θεσσαλονίκης. Με κάποιους από αυτούς πορευτήκαμε μαζί από το 2019 -τους γνωρίζω καλά και μέσα από τη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια- ενώ οι υπόλοιποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για να φτιάξουμε μαζί μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, μακριά από τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές. Τους καλωσορίζω σε αυτήν την προσπάθεια. Άνθρωποι από διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, από διαφορετικές αφετηρίες, χωρίς διαχωρισμούς -αυτή είναι η δύναμή μας, αυτή είναι η δύναμη της παράταξης ‘ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’. Είπαμε ότι βάζουμε τη Θεσσαλονίκη πάνω από όλα και το κάνουμε πράξη», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.