Πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 για τις χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως και 28 Φεβρουαρίου και για τις οποίες οι έμποροι ναι μεν εναποθέτουν τις ελπίδες τους για τη σεζόν, ωστόσο κρατούν μικρό καλάθι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών, προσδοκά να πάνε καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με τις γιορτές που δεν ήταν όπως τις περίμεναν. “Αν υπάρξει οικονομική άνεση από τους καταναλωτές, θα πάμε καλά. Αλλά τα Χριστούγεννα δεν κινήθηκαν όπως περιμέναμε ακόμη και όσον αφορά τα δώρα που συνήθως αγοράζουν οι πολίτες”, τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιώργος Λίβανος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επόμενοι τρεις μήνες στη Χαλκιδική και όλη τη χώρα θα είναι δύσκολοι για τους καταναλωτές, αφού ο χειμώνας είναι ακόμη μπροστά μας. “Οι καταναλωτές ακόμη και τα Χριστούγεννα προσπάθησαν να “κλείσουν” τις οφειλές και τις υποχρεώσεις τους. Κάπως έτσι εκτιμώ ότι θα κυλήσει και ο Γενάρης, και αν περισσέψουν χρήματα θα πάνε στα είδη ένδυσης και υπόδησης”, επισημαίνει ο κ. Λίβανος.

Να σημειωθεί ότι στις 8 Φεβρουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών έχει τις τακτικές εκλογές του, κατά τις οποίες θα αναδειχθεί νέο Δ.Σ. για την επόμενη τριετία.

Όπως είναι γνωστό, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.