Έξι μήνες πέρασαν από το τραγικό συμβάν στο Ποσείδι Χαλκιδικής, όπου χάθηκε για πάντα στα νερά της θάλασσας ο 31χρονος Μάρτιν από τα Σκόπια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του όπως θυμόμαστε, είχαν κρατήσει τυπικά όσο προβλέπεται από το πρωτόκολλο, αλλά πολλές περισσότερες μέρες, άτυπα, από την ομάδα του ΟΦΚΑΘ και πολλούς Εθελοντές που θέλησαν να βοηθήσουν.

Σήμερα πλέον η οικογένειά του έχει επιστρέψει σε μια καθημερινότητα που δεν μπορεί να είναι ποτέ ίδια με το παρελθόν. Στη Βόρεια Μακεδονία η μητέρα του, έχει κρατημένη μια κρυφή ελπίδα για τον γιό της, ενώ ο αδελφός του Μάρτιν επέστρεψε στις ΗΠΑ από όπου εκτάκτως είχε έρθει όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό.

Το προηγούμενο διάστημα, τους πρώτους μήνες μετά το ατύχημα, κάθε φορά που οι αρχές εντόπιζαν κάποιον στη θάλασσα, ένα άψυχο κορμί, ή άλλες ενδείξεις, αμέσως κινούνταν οι διαδικασίες ταυτοποίησης, ακόμη και με εξετάσεις DNA προκειμένου να εξακριβωθεί, μήπως πρόκειται για τον Μάρτιν. Μέχρι σήμερα ωστόσο, κανένα στοιχείο δεν υπάρχει που να υποδεικνύει κάτι. Κι όπως φαίνεται είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η θάλασσα δεν “φανέρωσε” τον αγνοούμενο λουόμενο ακόμη και μέσα σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.