Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας ξεκίνησε να υλοποιεί το πρόγραμμα τοποθέτησης (5) πέντε Απινιδωτών σε γήπεδα του Δήμου Κασσάνδρας.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε την Τετάρτη 18 Μαϊου από το γήπεδο της Τ.Κ Παλιουρίου, συνεχίστηκε στο γήπεδο της Δημοτικής Κοινότητας Πευκοχωρίου την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ Χανιώτης και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ Καλλιθέας.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Κασσάνδρας, την Τοπική Κοινότητα Καλλιθέας και τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, τοποθέτησαν τον τέταρτο απινιδωτή στον χώρο των αποδυτηρίων σε ειδικό κυτίο. Στο πλαίσιο της τοποθέτησης έγινε ενημέρωση στους παρευρισκόμενους από τον υπεύθυνο του Οργανισμού KIDS SAVE LIVES κ. Στεφανάκη Αναστάση για την σημασία της διάσωσης με την βοήθεια των απινιδωτών, καθώς και ενημέρωση και επίδειξη των τεχνικών ΚΑΡΠΑ που εφαρμόζονται σε περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής. Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετά παιδιά των τμημάτων υποδομής του Α.Σ ΑΡΗ Κασσάνδρειας ,καθώς παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σερέτης Ιωάννης, και οι προπονητές ποδοσφαίρου των τμημάτων υποδομής Κ-14 και Κ-16 και οι έφοροι των τμημάτων κ. Δοξάκης Γ. και Ευσταθίου Θ.

Ο Αθλητικός Οργανισμός ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και ειδικότερα τον κ. Στεφανάκη Αναστάση και δεσμεύεται σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνεχίσει την προσπάθειά του για ασφαλή άθληση των χρηστών των αθλητικών εγκαταστάσεων.