Καταδίωξη εκτυλίχθηκε από την περιοχή του Ζωγράφου έως τον Λυκαβηττό, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν αστυνομικός αντιλήφθηκε ένα ακόμη περιστατικό κλοπής καταλυτών.

Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας εντόπισε στην περιοχή του Ζωγράφου δύο άτομα τα οποία προσπαθούσαν να αφαιρέσουν καταλύτες από παρκαρισμένα οχήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αφού ενημέρωσε την Άμεση Δράση, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ξεκίνησε καταδίωξη, καθώς τα δύο άτομα δεν σταμάτησαν έπειτα από σήμα που τους έκαναν. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης πέρασαν και μπροστά από τη ΓΑΔΑ, ενώ κατέληξαν στον Λυκαβηττό, στη συμβολή των οδών Δεινοκράτους και Ξενοκράτους.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει σε σταθμευμένο όχημα. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το ένα από τα δύο άτομα, έναν 18χρονο, ο οποίος προσήχθη στη ΓΑΔΑ. Μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ένας κλεμμένος καταλύτης.

Πηγή: lifo