Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, όταν μια 22χρονη γυναίκα πήγε με οδύνες, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όσο η ίδια περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, ένιωσε έναν έντονο πόνο στην κοιλιά και έτσι, πήρε την απόφαση να πάει, στην τουαλέτα του νοσοκομείου. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε, αφού η γυναίκα γέννησε μέσα στην τουαλέτα του Βενιζελείου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα, δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος – με δίδυμα – αλλά οι έντονοι πόνοι στην κοιλιά ήταν αυτοί που την οδήγησαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Επί τόπου έσπευσαν στην τουαλέτα, τόσο γυναικολόγοι όσο και γιατροί από άλλες ειδικότητες, ενώ το περιστατικό σημειώθηκε παρουσία ασθενών αλλά και των συνοδών τους.

Αμέσως μετά, η μητέρα, η οποία τελικώς έφερε στον κόσμο τα δύο αγοράκια υπεβλήθη σε εξετάσεις και έκτοτε νοσηλεύεται στην Μαιευτική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου και γέννησε το δεύτερο αγοράκι.

Στο άκουσμα της είδησης μια μεγάλη “αγκαλιά” για την 22χρονη άνοιξαν ακόμα και άγνωστοι, προκειμένου να στηρίξουν την νεότευκτη οικογένεια.

Ήδη, με πρωτοβουλία της ομάδας αλληλεγγύης “Αποστολή Αγάπης”, έχουν συγκεντρωθεί είδη πρώτης ανάγκης, για την “προίκα” των δύο νεογνών, όπως κούνια, καρότσι, ζιπουνάκια, σεντονάκια κ.α.

Μάλιστα, η διάθεση προσφοράς από τον κόσμο εκδηλώθηκε άμεσα και, όπως έκαναν γνωστό οι άνθρωποι της Αποστολής Αγάπης, μέσα σε λίγες ώρες καλύφθηκαν οι περισσότερες από τις άμεσες ανάγκες.

Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρουν σε ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook: ” Η ζωή δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για δύο δίδυμα αγοράκια, καθώς η γέννησή τους ήταν απρόσμενη και ξαφνική. Ξέρουμε όμως ότι χάρη στη δική σας στήριξη, μπορούμε να φροντίσουμε για τη μαμά και για τα μικρά να δημιουργήσουν κάτι όμορφο και τρυφερό χωρίς στενοχώρια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μας, γιατί μέσα σε μερικές ώρες καταφέραμε να καλύψουμε σχεδόν τα πάντα.”

Ακολούθησε μεγάλος αριθμός σχολίων και μηνυμάτων από πολίτες που θέλησαν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την 22χρονη και τα δίδυμα στα πρώτα βήματα της κοινής τους ζωής.

Με πληροφορίες από creta24.gr και ertnews.gr / Φωτογραφία Αρχείου