Αλυσίδα αγάπης και ζωής έχει στήσει ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου προκειμένου να συγκεντρωθεί οικονομική βοήθεια για οικογένεια του χωριού που έχει μεγάλη ανάγκη.

Πριν από μερικές μέρες, τετραμελής οικογένεια στην Όλυνθο είδε το σπίτι της να καίγεται. Η πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές που κατέστησαν την οικία του μη κατοικήσιμη. Σήμερα, η οικογένεια φιλοξενείται σε συγγενικό σπίτι, αλλά ευελπιστούν σύντομα να συγκεντρώσουν τα χρήματα, να επισκευάσουν το δικό τους και να επιστρέψουν εκεί.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με την ενήλικη κόρη τους και τη γιαγιά της οικογένειας, τους οποίους αποφάσισε να βοηθήσει ο σύλλογος Γυναικών με πρωτοβουλία της προέδρου. Μαρίας Αθανασιάδου. Η ίδια ζητά τη συμπαράσταση των συντοπιτών της ώστε να οθροποδήσει και πάλι η οικογένεια και να γυρίσει στο σπίτι της. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της κας. Αθανασιάδου είναι 2373091753.

“Αυτό που προέχει είναι να επισκευαστούν οι ζημιές στο σπίτι της οικογένειας και όλα τα άλλα ακολουθούν. Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί προς αυτό τον σκοπό”, τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου μιλώντας στο Xalkidikipolitiki.