Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε εχθές το απόγευμα η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Χαλκιδικής στο καφέ “Tiverious” στον Πολύγυρο, παρουσία δημάρχων, πολιτευτών, πρώην βουλευτών, στελεχών της παράταξης, αυτοδιοικητικών και πλήθους κόσμου.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Αρζουμανίδης στο καλωσόρισμά του τόνισε ότι «η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και είναι εδώ για να χαράξει ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου».

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν οι πρώην βουλευτές, οι πολιτευτές, οι δήμαρχοι, μέλη και στελέχοι της Διοικούσας και της ΟΝΝΕΔ ΝΔ, ενώ ακούστηκε και ο χαιρετισμός του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου που ήταν και ο επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς. Να αναφερθεί ότι ο κ. Καράογλου δεν κατάφερε να βρίσκεται στην εκδήλωση εξαιτίας της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Αθήνα.

Κλείνοντας, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τις θερμές ευχές για ένα καινούριο και νικηφόρο 2023 να ακούγονται από στόμα σε στόμα.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση στο κάλεσμά μας και παρόλο που οι συνθήκες και ειδικά η πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση προβλημάτισαν τον κόσμο, ο κόσμος μας στήριξε, γιορτάσαμε την επικράτηση του σωστού, θυμηθήκαμε τα παλιά και επανδρώσαμε τις δυνάμεις μας για τον σκοπό της νίκης της ΝΔ», είπε στο XalkidikiPolitiki ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ του νομού Γιάννης Αρζουμανίδης σχετικά με την εκδήλωση.

Όσον αφορά την εκλογική περίοδο στον νομό και τις εξελίξεις που έπονται ο ίδιος σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη εποχή, όμως έχω μάθει να τραβάω το κουπί σε συνεργασία με τους καλούς συνοδοιπόρους. Τα μέλη της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής είμαστε μια καλή ομάδα και μαζί με τους πολιτευτές, τους πρώην βουλευτές, τους τοπικούς άρχοντες και όλους όσους ανήκουν στην παράταξή μας, θα εμψυχώσουμε το κοινό και θα τονώσουμε τους συντοπίτες μας έτσι ώστε να ψηφίσουν το σωστό στις επερχόμενες εκλογές. Δηλαδή μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Με την σειρά του ο πολιτευτής και πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευθύμιος Καρανάσιος έκανε λόγο για ένα δυνατό κλίμα και μια συνεχή ανοδική πορεία: «Υπάρχει μια ευχάριστη διάθεση -ιδιαίτερα στη Χαλκιδική- και θεωρούμε ότι όχι μόνο θα είμαστε πρώτο κόμμα με την αυτοδυναμία της ΝΔ και κυβερνήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και ότι η Χαλκιδική θα πρωτοστατήσει σε αυτή τη διαδικασία για να μπορέσουμε να θυμηθούμε τους παλιούς καλούς καιρούς», υπογράμμισε ενώ φάνηκε αρκετά αισιόδοξος για την νίκη στις επερχόμενες εκλογές που όπως χαρακτηριστικά είπε «πάμε για σύγκριση και όχι για μια απλή νίκη!».

Για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και μια επιτυχημένη εκδήλωση μίλησε και ο πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος: «Η συσπείρωση της ΝΔ σήμερα είναι εμφανής. Μια νέα αρχή για την ΔΕΕΠ και για την διοίκηση. Σήμερα είδαμε εδώ ανθρώπους που έχουν προσφέρει πραγματικά την ζωή τους στο κόμμα, όπως τον πρώην βουλευτή κ. Βαρσάμη Γιοβανούδα και είχαμε χαιρετισμούς και από τον πρώην βουλευτή κ. Αθηναίο Φλωρίνη, αλλά και από ανθρώπους που έβαλαν πλάτη για να είναι η ΝΔ πρώτο κόμμα», είπε και κατέληξε: «Ευχή όλων και πρώτο κόμμα και αυτοδυναμία, και σαφώς δυο έδρες. Αυτό προέκυψε ξεκάθαρα και από την εκδήλωση. Καλή χρονιά σε όλους και καλούς αγώνες!».

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην σημερινή διοίκηση της ΔΕΕΠ για την εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος τονίζοντας ότι: «Εμείς υποδηλώσαμε με τη φυσική μας παρουσία την ενότητα, ενώ παράλληλα στείλαμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί τον εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι με τις εκλογές που έρχονται θα έχει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Ο κ. Ζωγράφος συνέχισε λέγοντας πως «στηρίζουμε ΝΔ, είμαστε Νεοδημοκράτες και γι’αυτό είμαστε παρόντες. Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά και καλή επιτυχία!».

Για ένα νέο δυνατό ξεκίνημα και για μια  ομάδα με όρεξη μίλησε ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας: «Η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί μια δυνατή εκκίνηση και εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε την στήριξή μας στα παιδιά της ΔΕΕΠ που προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του κόμματος», είπε και τόνισε: «Πιστεύω ότι όλοι μαζί και με πολύ δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την νίκη και την αυτοδυναμία της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές. Εμείς θα βρισκόμαστε εδώ, δίπλα στην ΔΕΕΠ, τόσο στις βουλευτικές εκλογές, όσο και στις αυτοδιοικητικές στη συνέχεια!».

«Μετά από μια περίοδο αδράνειας της κομματικής οργάνωσης και λόγω της πανδημίας, σήμερα βρεθήκαμε σε μια πολύ ζωντανή εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία σε στελέχη από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής να ξαναβρεθούν, -γύρω από την πολιτική τους μήτρα, την Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φιλελεύθερη παράταξη για την οποία η ιστορία έχει γράψει πολλά θετικά στοιχεία- να γίνει η ώσμωση των ιδεών, των απόψεων», δήλωσε στο XalkidikiPolitiki ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος και κατέληξε λέγοντας: «Στην νέα διοίκηση της ΔΕΕΠ ευχόμαστε καλή επιτυχία και νομίζω ότι σε μια εκλογική χρονιά αυτή είναι μια εναρκτήρια εκδήλωση που μπορεί να δώσει το στίγμα της για μια σημαντική και περήφανη νίκη της ΝΔ στον νομό!».

Ο τομεάρχης της ΝΔ, Γεώργιος Τσιουπλάκης φανερά ενθουσιασμένος για την επιτυχία της εκδήλωσης ανέφερε: «Είχαμε από παντού κόσμο και όπως είδατε η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, ξεκινάει ο αγώνας. Πάμε δυνατά για να βγάλουμε δυο έδρες στον νομό Χαλκιδικής!».

«Μετά από δυο χρόνια η σημερινή συνάντηση είναι πραγματικά ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα. Χαίρομαι ιδιαίτερα, ξεκινάμε δυναμικά και έχουμε δυο εκλογικές αναμετρήσεις τουλάχιστον. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειαζόμαστε την ενότητα, μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!», τονίζει η πολιτεύτρια της ΝΔ Ζαφειρούλα Μυλωνά και καταλήγει λέγοντας πως «μπορούμε να έχουμε δεύτερη έδρα στον νομό. Από εμάς εξαρτάται. Αρκεί να μην είμαστε χαλαροί στην ψήφο μας».

«Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και γι’αυτό πιστεύουμε ότι η δεύτερη έδρα είναι σίγουρα δίκη μας. Χρόνια πολλά, υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!», είπε ο επιχειρηματίας Νίκος Τσερκεζίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο πρώην βουλευτής του νομού Βαρσάμης Γιοβανούδας, η περιφερειακή σύμβουλος Μέλα Κυριακίδου, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ, καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής εδώ: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VToUtNSaJVyPS8vwXrLgoWUYJ3srKmTHXoHTxdNgCuLiTGE2z1W5eE74zf3MvFwtl&id=100061591134077