H Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη (ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ.) σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη, διοργανώνουν την ” Ημέρα Καριέρας 2023 – Εύρεση Εργασίας”, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού , από τις 10:00 π.μ. έως 15:00 , με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας ενάντια στον Covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο εκείνη.

Ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της εκδήλωσης:

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία με την υποβολή των ανοιχτών θέσεων εργασίας που έχετε ή σκοπεύετε να ανοίξετε στο προσεχές μέλλον στην επιχείρησή σας καθώς και με τη γενικότερη παρουσία σας, στην ” Ημέρα Καριέρας 2023 – Εύρεση Εργασίας “, του Δήμου Αριστοτέλη.

Για τις Επιχειρήσεις:

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής της επιχείρησης σας, με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο email: [email protected] ή στο fax: 23770 21132 έως τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα τα ραντεβού των συνεντεύξεων των ενδιαφερόμενων.

Για τους υποψηφίους:

Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 έως Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 στο email: [email protected] ή στο fax: 23770 21132. Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες, έπειτα από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων – ανάρτηση θέσεων εργασίας.