Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΑΕΚ λίγο μετά την έξοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα διαμαρτυρήθηκαν για το ύψος της μίας εστίας. Οι διαιτητές της αναμέτρησης μαζί με εκπροσώπους των δύο ομάδων πήραν το… μέτρο και όντως ανακάλυψαν ότι είναι 5 εκατοστά κοντύτερη από το προβλεπόμενο ύψος και ψάχνουν να βρουν τρόπο για να λυθεί το πρόβλημα.
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνέχισαν κανονικά το ζέσταμα τους, την ίδια ώρα που οι παράγοντες του Ατρομήτου μαζί με τους υπαλλήλους του γηπέδου είχαν μετατρέψει σε… εργοτάξιο την εστία όπου προέκυψε το πρόβλημα καθώς οι διαιτητές έδωσαν περιθώριο έως τις 18:00 (μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα) για να αποκατασταθυεί το πρόβλημα.
Λίγο πριν τις 18:00 οι διαιτητές βγήκαν για να μετρήσουν ξανά το ύψος των δύο εστιών ωστόσο από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι το πρόβλημα δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως και αυτό επιβεβαιώθηκε καθώς σύμφωνα με τους Περιστεριώτες σε 6 σημεία ήταν όπως προβλέπεται, αλλά στο 7ο (σ.σ. στο κέντρο) υπήρχε απόκλιση 2 εκατοστών.
Ο διαιτητής Μανούχος και οι βοηθοί του μέτρησαν δύο φορές την εστία που προέκυψε το πρόβλημα και αποχώρησαν στα αποδυτήρια όπου λίγο αργότερα ανακοίνωσαν την απόφαση τους για οριστική αναβολή της αναμέτρησης και πλέον όπως όλα δείχνουν η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα θα κριθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

Ο Ατρόμητος διέρρευσε πως η ΑΕΚ είχε καταθέσει ένσταση πριν από την έναρξη του αγώνα, γεγονός που επιβεβαίωσαν οι φιλοξενούμενοι τονίζοντας παράλληλα ότι η μέτρηση των διαιτητών δικαίωσε πλήρως τις ανησυχίες τους…

Ωστόσο ο εκνευρισμός στους γηπεδούχους ήταν κάτι παραπάνω από έντονος καθώς όπως έλεγε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος: «Έχουμε παίξει ευρωπαϊκά ματς σ’ αυτό το γήπεδο, έχουμε παίξει ματς Europa League playoffs, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε αυτό το θέμα, τι να σας πω…».

Γενικότερα πάντως υπάρχει η απορία για το πως ανακαλύφθηκε αυτό το αν μη τι άλλο απίστευτο πρόβλημα, που μπορεί να φέρει τη νίκη της ΑΕΚ στα χαρτιά (αν κρίνει ο αθλητικός δικαστής ότι υπάρχει υπαιτιότητα των γηπεδούχων) αν και αυτό θα φανεί σε μεγάλο βαθμό όταν δοθεί στη δημοσιότητα το φύλλο αγώνος όταν το συντάξουν οι διαιτητές…

Πηγή: protothema