Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Χαλκιδικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Πέμπτης στον Πολύγυρο στον Πολύγυρο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Χαλκιδική, έδωσαν επίσης το παρών και μίλησαν για την υποψηφιότητά τους και για το νέο πρόσωπο του κινήματος.

Ο Τάσος Αμπελίδης πρόεδρος της Τ.Ο. Πολυγύρου χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στον Πολύγυρο. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργύρης Τσινάς, από την πλευρά του ευχαρίστησε επίσης τους παρεβρισκόμενους και τον κ. Μάντζο που μετέβη από την Αθήνα στη Χαλκιδική για την εκδήλωση και ευχήθηκε καλό αγώνα στους υποψήφιους του κόμματος. Τόνισε μάλιστα ότι σύντομα η οργάνωση του κόμματος θα έχει το δικό της σπίτι σε νέα ενοικιαζόμενα γραφεία στον Πολύγυρο.

Η Βαρβάρα Ταρκάση, υποψήφια Χαλκιδικής εκτίμησε ότι οι εκλογές που έρχονται θα αποτελέσουν ορόσημο για την Ελλάδα και τη Χαλκιδική, ευχόμενη καλή δύναμη σε όλους.

Ο υποψήφιος του κόμματος από τη Σιθωνία, Θανάσης Μάντσιος, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε τα στελέχη, όλα μαζί, χωρίς εσωστρέφειες να σηκώσουν ψηλά τον ήλιο τον πράσινο στη Χαλκιδική, όπως άλλωστε προείπε και η κα. Ταρκάση.

Ο υποψήφιος από την Κασσάνδρα, Τάσος Κανέλης, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή είναι το μόνο κόμμα που προτάσσει ιδέες για τα προβλήματα της κοινωνίας. Ευχήθηκε καλό αγώνα με το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους.

Η υποψήφια Χαλκιδικής Άννα Κατσαρού Κατσαρου δήλωσε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητά της: “Ήμουν εκεί στα δύσκολα και στα εύκολα και τώρα με τιμή δείχτηκα την θέση αυτή της υποψήφιου για να σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά όλοι μαζί ξανά”. 

Για λόγους έκτακτους, υγείας, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας. Απέστειλε ωστόσο χαιρετισμό δια επιστολής, ευχόμενος καλή επιτυχία στους υποψηφίους και στο κίνημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση των στελεχών του κόμματος και ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά για την παράταξη και όλους τους πολίτες. Επίσης στος υποψήφιους ευχήθηκε κάθε δυνατή επιτυχία και συλλογικό αγώνα για το επόμενο διάστημα. «Το κρίσιμο διακύβευμα είναι οι εκλογές του 2023. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για την εκπροσώπησή μας στην αυτοδιοίκηση, και ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά. ΘΑ το κάνουμε όμως με όρεξη και μεράκι. Οι υποψήφιοί μας είναι οι πρεσβευτές μας στη χώρα και όλοι βασιζόμαστε πάνω στα ψηφοδέλτιά μας, για να πολλαπλασιάσουμε το ποσοστό μας, κάτι που θα κάνουμε πάνω στο δικό μας τρίπτυχο-τετράπτυχο της ανανέωσης, της ενότητας, της αυτονομίας και της σοσιαλοδημοκρατικής, προοδευτικής ταυτότητας», ανέφερε ο ίδιος.  Ο κ. Μάντζος μίλησε για τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που διακρίνει το κόμμα, λέγοντας πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες και να τους πούνε ξανά την αλήθεια. Αναφέρθηκε στις ιστορικές προσωπικότητες της παράταξης ανά τις δεκαετίες και έκανε μια σύντομη αναδρομή στις μεταρρυθμιστικές καινοτομίες που εισήγαγε του ΠΑΣΟΚ στις περιόδους της διακυβέρνησής του.

δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση

«Τον έλεγχο της πολιτικής εξουσίας δεν τον φοβόμαστε. Τον δημιουργήσαμε, τον υιοθετήσαμε και τον επιζητάμε και σήμερα. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε μια νέα επιτελική δομή διαφθοράς και συγκέντρωσης εξουσίας. Αυτά είναι τα μοντέλα Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ που εμείς πολεμάμε», σημείωσε.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος παρέθεσε σημεία του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, καλώντας τα στελέχη, τους φίλους του κόμματος και τους πολίτες να δώσουν τη μάχη όλοι μαζί και να δώσουν ισχυρή εντολή στο κόμμα, από τις πρώτες εκλογές.