Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε το 35ο καρναβάλι του Πολυχρόνου στην Κασσάνδρα, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας.

Φαντασία, έμπνευση, κέφι, ασταμάτητος χορός και ξεφάντωμα συνόδευσαν τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Πολυχρόνου και ξεσήκωσαν το κοινό στους ρυθμούς της Αποκριάς! Μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και επισκέπτες έγιναν ένα στην αποκριάτικη παρέλαση που με σύμμαχο τον καλό καιρό και με πολύ κέφι, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία του χωριού,  απολαμβάνοντας το φαντασμαγορικό θέαμα.
Τα άρματα και οι ομάδες πεζών που συμμετείχαν στη παρέλαση του Πολυχρόνου, ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά! Με φαντασία, και χιούμορ για τα προβλήματα της κοινωνίας, ενώ δεν χαρίστηκαν στους πολιτικούς που τους σατίρισαν εύστοχα στέλνοντας μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.

Εμφανώς χαρούμενη για την επιτυχημένη προσπάθεια ήταν η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, η οποία παρακολούθησε από κοντά την παρέλαση των καρναβαλιστών: «Επιτέλους οργανωθήκαμε και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το πιο παλιό και μεγάλο καρναβάλι του δήμου Κασσάνδρας που δεν είναι άλλο από αυτό του Πολυχρόνου! Αρωγοί αυτής της προσπάθειας δεν είναι μόνο ο δήμος και η ΚΕΔΗΚ, αλλά και όλα τα χωριά μας που με χαρά συμμετέχουν σε αυτή την αποκριάτικη γιορτή», είπε μιλώντας στο XalkidikiPolitiki και εξέφρασε την χαρά της για την παρουσία του κόσμου!

«Το καρναβάλι του Πολυχρόνου ήταν το μεγαλύτερο από κάθε προηγούμενο. Είχε το περισσότερο κέφι, έγινε με αγάπη και δουλειά. Πετύχαμε γιατί ήμασταν όλοι παρόντες!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Ηρακλής Λειβαδιώτης, φανερά ενθουσιασμένος.

Για δυναμική επιστροφή έκανε λόγο ο πρόεδρος της κοινότητας του Πολυχρόνου Χάρης Μαλανδρής: «Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας η Αποκριά επέστρεψε δυναμικά τόσο στο Πολύχρονο, όσο και σε όλο τον δήμο Κασσάνδρας! Με πολύ κόπο και μεγάλη προσφορά έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο, σε συνεργασία με τον δήμο, την ΚΕΔΗΚ, την κοινότητα,  τον πολιτιστικό μας σύλλογο και φυσικά με τους χορηγούς μας, οι οποίοι μαζί με την ΚΕΔΗΚ στηρίζουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια όλων των ανθρώπων εδώ που σήμερα κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν το 35ο καρναβάλι του Πολυχρόνου».
«Το καρναβάλι μας ξεκίνησε το 1984. Μετά από δυο διακοπές, λόγω του covid-19, είναι το 35ο στη σειρά! Σήμερα 19 θέματα, πεζοπόρα και μηχανοκίνητα, καθώς και πάνω από 350 εθελοντές καρναβαλιστές θα ξεσηκώσουν το κοινό μας», δήλωσε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κώστας Γιάγκος στο XalkidikiPolitiki, ενώ προηγουμένως εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του κόσμου που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Στην αποκριάτικη παρέλαση του Πολυχρόνου βρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής τους ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας, ο αντιδήμαρχος του δήμου Κασσάνδρας Παύλος Παντζίκης και οι σύμβουλοι της ΠΕΧ, Κατερίνα Ζωγράφου και Μέλα Κυριακίδου.