Για πρώτη φορά η εταιρεία διοργανώνει ημέρα καριέρας με στόχο να αναζητήσει καινούργιες συνεργασίες και να παρουσιάσει τη δραστηριότητα της. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει εννιά καταστήματα στην Κασσάνδρα και απασχολεί ετησίως περισσότερους από 250 υπαλλήλους, από τους οποίους το 50% είναι μόνιμοι.

Η εταιρεία Φούρνος Λεμονή την Παρασκευή 10 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, διοργανώνει ημέρα καριέρας μαζί με τη νεοσύστατη εταιρεία διαχείρισης κρατήσεων καταλυμάτων, easy hotelier. Στην έδρα της δεύτερης, στο 1ο χλμ Κασσανδρείας-Σίβηρης,(300 μέτρα μετά το Φούρνο Λεμονή)  στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, Μάρκετινγκ και Λειτουργίας, θα συναντούν όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο της εστίασης, θα εξηγούν τις περιγραφές θέσεως εργασίας και θα παρουσιάζουν όλα τα στάδια της αλυσίδας, από τη μονάδα παραγωγής μέχρι τα κατά τόπους καταστήματα.

«Η διοργάνωση της ημέρας καριέρας έχει τριπλό στόχο. Αρχικά, θέλουμε να μας γνωρίσει ακόμη καλύτερα η τοπική κοινωνία και να ενημερωθεί για το εύρος των δραστηριοτήτων μας, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών και κοινωνικών μας δράσεων. Δεύτερον, να αναζητήσουμε πιθανές συνεργασίες, είτε μόνιμου είτε εποχικού χαρακτήρα ενόψει του καλοκαιριού, και τρίτον, να ενισχύσουμε την συνεργασία μεταξύ των εταιρειών σε τοπικό επίπεδο. Η από κοινού διοργάνωση της εκδήλωσης με την easy hotelier ελπίζουμε να προσελκύσει περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε μελλοντικά να συμμετέχουν και άλλες τοπικές εταιρείες. », δήλωσε ο Μιχάλης Λεμονής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.