Πορεία στον κεντρικό δρόμο των Ν. Μουδανιών πραγματοποίησαν οι μαθητές του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Με τις τσάντες στην πλάτη και κρατώντας πανό, προχώρησαν ως το δημαρχείο Ν. Προποντίδας.

Μπροστά στο δημαρχείο, κατέβηκε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς και συνομίλησε μαζί τους για λίγη ώρα ώστε να ακούσει τις ανησυχίες τους, και να κάνει διάλογο με τους μαθητές.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρράς εξέφρασε την συμπαράσταση του και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι κοντά σας σαν άνθρωπος, σαν πατέρας, σαν δήμαρχος. Νιώθω ακριβώς τα ίδια συναισθήματα πόνου, θλίψης και οργής. Ανθρώπινες ζωές χάθηκαν άδικα και δεν μπορώ να μη ζητώ κι εγώ με τη σειρά μου να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους οδήγησαν είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους στο τραγικό αυτό δυστύχημα. Αυτό οφείλει να πράξει και είμαι βέβαιος ότι θα το πράξει η δικαιοσύνη.

Οφείλω ακόμη να σας συγχαρώ που αντιδράτε, που έχετε φωνή, που έχετε άποψη. Τη χρειάζεται ο τόπος μας τη δική σας φωνή, τη φωνή της νέας γενιάς, μήπως και ταρακουνήσει τους μεγαλύτερους. Θέλουμε την ενεργή συμμετοχή σας, για να διορθωθούν κακώς κείμενα. Αποδείξατε σε όσους σας κατηγορούν για βουβή και αδιάφορη γενιά ότι διαθέτετε και φωνή και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Το απέδειξαν, εξάλλου περίτρανα τα νέα παιδιά που με αυτοθυσία βοήθησαν τους συνανθρώπους τους».