Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πέτυχε η Ελληνική Αστυνομία συλλαμβάνοντας μέλη εγκληματικής οργάνωσηςπου διοχέτευε κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες στην Αττική, παρέχοντας στους «πελάτες» τους υπηρεσίες παράδοσης όλο το 24ωρο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για τη συμμορία του επονομαζόμενου «Βίμη», ενός Αλβανού κακοποιού, ο οποίος διαφεύγει, μέχρι στιγμής, της σύλληψης.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να συλλάβει πέντε μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας και αναζητεί ακόμη πέντε άτομα που είχαν συμμετοχή στο συγκεκριμένο κύκλωμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η συμμορία των εμπόρων ναρκωτικών πραγματοποιούσε ντελίβερι κοκαΐνης όλο το 24ωρο στο κέντρο της Αθήνας και στην περιοχή της Καλλιθέας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τουλάχιστον οκτακόσιες συναλλαγές μόνο το χρονικό διάστημα το οποίο τους παρακολουθούσαν, με τη δράση τους να είναι πολύ μεγάλη.

Μετά από έφοδο σε διαμερίσματα στον Ταύρο και στον Πειραιά έγιναν πέντε συλλήψεις καικατασχέσεις ποσοτήτων κοκαΐνης, χρημάτων, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι ιδιόχειρες σημειώσεις και φυσικά τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Πηγή: news247