Φωτογραφία Αρχείου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη στην Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα προς Νέα Μουδανιά.

Πιο συγκεκριμένα τα έργα θα πραγματοποιηθούν στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από το ύψος του κόμβου Μουδανίων (Κ12) μέχρι το ύψος του κόμβου του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ13), με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 τα ξημερώματα και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το σύνηθες για τη Θεσσαλονίκη ήταν τα μποτιλιαρίσματα, το σταμάτα – ξεκίνα και η ταλαιπωρία όλης της πόλης. Όμως με επιμονή και προγραμματισμό, ανατρέψαμε την κατάσταση!
Ο λόγος για τις ασφαλτοστρώσεις στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, οι οποίες έπαψαν να εκτελούνται στη διάρκεια της ημέρας και πλέον πραγματοποιούνται νύχτα, χωρίς να… ανοίγει ρουθούνι!
Για άλλη μία φορά, λοιπόν, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα εκτελέσει εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από το ύψος του κόμβου Μουδανίων (Κ12) μέχρι το ύψος του κόμβου του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ13), με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 τα ξημερώματα και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.