Μια βραδιά αγάπης ζήσανε εχθές το βράδυ όσοι βρεθήκανε στη συναυλία του συλλόγου ΑΜΕΑ “Η Αγάπη” που ήταν αφιερωμένη στον Σταύρο Κουγιουμτζή και πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο του Πολυγύρου.

Μια συναυλία προς τιμήν του σπουδαίου συνθέτη και στιχουργού Σταύρου Κουγιουμτζή, που επιτεύχθηκε με την πρωτοβουλία του Γρηγόρη Τάσιου, ο οποίος στήριξε οικονομικά μαζί με άλλους επιχειρηματίες το εγχείρημα.

Ως ευχαριστήριο για την πολύχρονη στήριξη του κ. Τάσιου στο σύλλογο ήταν η ανακήρυξη του ίδιου σε επίτιμο μέλος της “Αγάπης”.

«Ευχαριστούμε απο καρδιάς την περιφερειακή  σύμβουλο Χαλκιδικής κα. Ζωγράφου, τους αντιδημάρχους κ. Βορδό και κ. Ζαγγίλα, τις δημοτικούς συμβούλους κα. Κυριακού και κα. Αβέρη, τους προέδρους τοπικής κοινότητας Πολυγύρου και Ολύνθου, συλλόγους του δήμου, το μαέστρο της ΣΟΝΕ κ. Αραμπατζή, καθώς και το πλήθος του κόσμου για την παρουσία του. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες από τον Πολύγυρο και τη Γαλάτιστα για την προσφορά τους στη λαχειοφόρο μας. Ολα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου Αγάπη!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύλλογος Αγάπη σε σχετική ανακοίνωση του.