Πανέτοιμα να υποδεχτούν αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου τη μεγάλη αθλητική γιορτή του 2ου Αγώνα Δρόμου Specialistas, είναι τα Νέα Μουδανιά.

Συνολικά 85 ομάδες που απαρτίζονται από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, παρέες και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μαζί με τους μεμονωμένους αθλητές, θα τρέξουν αύριο τον αγώνα των 6.000 μέτρων.

Το κάλεσμα έχει δοθεί για το πρωί στις 10.30 στην κεντρική πλατεία Νέων Μουδανιών.

Το παρών θα δώσουν παιδιά της περιοχής, καθώς και γνωστοί στον χώρο τους, που τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα. Ο ΥOUTUBER PANOSDENT θα είναι επίσης εκεί! Ρυθμό θα δίνει ο μουσικός παραγωγός Μαργαρίτης Κεχαγιάς και το κοινό θα ξεσηκώνουν με τα τύμπανά τους οι PARANUE.

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη του αγώνα. Εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Χαλκιδικής), εθελοντές για τη διευκόλυνση των δρομέων αλλά και υπάλληλοι του Δήμου θα βρίσκονται από νωρίς επί ποδός προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα είναι έτοιμα.

Σημαντικές πληροφορίες για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα Δρόμου

Η οργανωτική επιτροπή λόγω εκτέλεσης έργων επί της οδού Αγίου Γεωργίου και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων, αποφάσισε την αλλαγή διαδρομής και στους δύο Αγώνες Δρόμου. Δύο όμορφες διαδρομές της συμμετοχής και της συνύπαρξης. Οι νέες διαδρομές είναι οι εξής:

  • Αγώνας Δρόμου 1.000 μ. Μαθητών Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Τάξης
    Ώρα Εκκίνησης: 11.00 π.μ..
    Αφετηρία -Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών
    Διαδρομή: Τζαβούρα – Φωτιάδη – Πεζόδρομος – Αγίου Γεωργίου
  • Αγώνας Δρόμου στα 6.000 μ.:
    Ώρα Εκκίνησης: 11.30 π.μ.
    Αφετηρία – Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών
    Διαδρομή: Τζαβούρα – Λεωφόρο Ελευθερίας- Επαρχιακή οδός Ν. Μουδανιών/Παραλία Πορταριάς (Καφέ-Μπαρ Concha)- Αγίου Γεωργίου (παραλιακή) – Λεωφόρο Ελευθερίας – Τζαβούρα

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα (Πλατεία Ν. Μουδανιών) μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα τους.