Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου που ξεπέρασαν σε αριθμό τους 6 χιλιάδες, ολοκληρώθηκε η μεγάλη αθλητική γιορτή του 2ου Αγώνα Δρόμου Specialistas στα Νέα Μουδανιά.

Συνολικά 85 ομάδες που απαρτίζονταν από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, παρέες και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων μαζί με τους μεμονωμένους αθλητές, έτρεξαν στoν αγώνα των 6.000 μέτρων με τον καιρό να είναι αρωγός στην προσπάθεια τους!

Η αρχή και το τέλος του αγώνα έλαβε μέρος στην κεντρική πλατεία, με τον δήμαρχο Μ. Καρρά, προηγουμένως να απευθύνει χαιρετισμό τόσο στο υποστηρικτικό κενό, όσο και στους συμμετέχοντες τους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Την διοργάνωση πραγματοποίησε ο δήμος Νέας Προποντίδας και το ειδικό δημοτικό και νηπιαγωγείο, με σκοπό την αποδυνάμωση των στερεοτύπων και την αποδοχή του διαφορετικού.

Υπογραμμίζεται ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές του αγώνα θα διατεθούν στο ειδικό δημοτικό και στο νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας για την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού, προσαρμοσμένου στις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες του XalkidikiPolitiki:  

https://www.facebook.com/politikixalkidiki/posts/pfbid0U6yqDtbhdeuH3z7MDb8upmZMTqrcaiTneJeFpRLBRCAFnUQvkMqV6izfCnPMuvEkl

 

https://www.facebook.com/politikixalkidiki/posts/pfbid02au1WutnPkxzUKkJWzMmLt4QKabG6Gp4YXTuzXsizfmRETrXN8USrhp1fsu7rLmaRl