Τον πρόεδρο Ιωάννη Αρζουμανίδη αλλά και τη διεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΕΠ Χαλκιδικής ευχαρίστησε δημόσια ο Χαλκιδικιώτης επιχειρηματίας Νικόλαος Τσερκεζίδης, έπειτα από τον διορισμό του ως Υπευθύνου Τομέα Πολιτικής Προστασίας / Περιβάλλοντος.

Ο κ. Τσερκεζίδης εφιστώντας τον κίνδυνο που ενέχουν οι φυσικές καταστροφές πάσης φύσεως ακόμα και σε περιόδους ειρήνης, τόνισε τη σημασία της προστασία της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων ως πηγές φυσικού και οικονομικού πλούτου.

Παράλληλα δεσμεύτηκε να προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για τον σκοπό τον οποίον του έχει ανατεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Τσερκεζίδη

«Εκφράζω μέσα από τα social media τα θερμά μου ευχαριστώ στον εξαιρετικό και αγαπητό Πρόεδρο Γιάννη Αρζουμανίδη, την διεύθυνση της Νέα Δημοκρατία ΔΕΕΠ Χαλκιδικής καθώς και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ για την ιδιαίτερη τιμή μου ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ.

Με αίσθημα ευθύνης θα είμαι πάντα στις επάλξεις, στην προστασία των ατόμων, των ομάδων, ή κοινοτήτων από φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές ταχείας ή βραδείας εξέλιξης. Οι καταστροφές μπορεί να είναι τεχνολογικές, βιολογικές, χημικές, ή πυρηνικές, και αλλού είδους που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια ειρηνικής περιόδου, προκαλώντας καταστάσεις έκτακτου ανάγκης.

Επίσης σημαντική είναι η διαφύλαξη του περιβάλλοντός μας. Οι θάλασσες, οι ωκεανοί, και το περιβάλλον είναι για την Ευρώπη και για όλον τον κόσμο, πηγή φυσικού και οικονομικού πλούτου. Οφείλουμε να τα διαφυλάττουμε και να τα προστατεύουμε, ώστε να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον θα συνεχίσουν να μας συντηρούν. Για ζητήματα όπως η προστασία της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων, η μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανση, όπως και των υδάτων, η ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας, η βελτίωση της διαχείρισης των αποβλήτων, καθώς και ο τομέας της γαλάζιας οικονομίας κ αλιείας, θα είμαι πάντα δίπλα σας. Για όλα αυτά και πολλά άλλα. Πάντα δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μου, στην Περιφέρειά μου και όχι μόνο, να προσφέρω με όλες τις δυνάμεις μου.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ/ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ».