Στις 21 και 22 Μαρτίου επισκέφθηκαν τη δημοτική βιβλιοθήκη της Ορμύλιας τα δύο τμήματα της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας, που μέσα από το πρόγραμμα διδασκαλίας τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης και να πάρουν πληροφορίες για την ιστορία, τους στόχους της, τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης.

Σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται πως «ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο διήμερο που το ενδιαφέρον των παιδιών μέσα από τις ερωτήσεις και τις απορίες τους είχε αποτέλεσμα να γνωρίσουν την αξία του εξωσχολικού βιβλίου και είμαστε σίγουροι πως δημιουργήσαμε νέους μικρούς βιβλιόφιλους».

Οι υπεύθυνοι της δημοτικής βιβλιοθήκης έδωσαν συγχαρητήρια στις δύο εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου της Ορμύλιας την κ. Κωνσταντίνα Δημητρίου και κ. Εφη Βογιατζή για αυτή την πρωτοβουλία, ενώ ευχαρίστησαν και τους μαθητές που δώρισαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη χειροποίητους σελιδοδείκτες που κατασκεύασαν οι ίδιοι και έναν μικρό πίνακα με κανόνες συμπεριφοράς μέσα στη Βιβλιοθήκη.