Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν, όσοι παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση “Στιγμές της Επανάστασης του 1821” του Εσπερινού ΕΠΑΛ Μουδανιών.
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών μαθήτριες και μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών, με μία πολύ καλή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Προσεγμένα κείμενα, τραγούδι, μουσική, χορός όλα σε απόλυτη αρμονία, ώστε η παράσταση να είναι υψηλού επιπέδου.Το ταλέντο και το μεράκι ήταν πλούσια κι αυτό αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα. Σημαντική, επίσης, ήταν η αναφορά και στην Επανάσταση της Χαλκιδικής, ενώ δεν έλειψαν και οι έντονες στιγμές συγκίνησης.
“Λυπάμαι που δεν κατάφερα να παρακολουθήσω την παράσταση, για την οποία άκουσα εξαιρετικά λόγια από όλους. Συγχαίρω μαθητές και εκπαιδευτικούς που δούλεψαν με αγάπη για να παρουσιάσουν στο κοινό μία τόσο καλή εκδήλωση. Πάντα ενεργοί, πάντα δημιουργικοί” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς.