Άφαντη παραμένει η γυναίκα που δραπέτευσε εχθές το βράδυ από το κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου στη Σιθωνία, παρόλο που οι Αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση της.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δραπέτευσε εχθές το βράδυ, όταν επικαλέστηκε αδιαθεσία και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, απ’ όπου και το έσκασε αφού κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο.

Μόλις διαπιστώθηκε η απόδρασή της, αμέσως χτύπησε συναγερμός στο Αστυνομικό τμημα της Σιθωνίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να την βρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του XalkidikiPolitiki από το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Σιθωνίας υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για τον εντοπισμό της γυναίκας.

Η υπόθεση αφορά την κλοπή μαμούθ που είχε γίνει σε κοσμηματοπωλείο του Πολυγύρου, όταν μια 26χρονη γυναίκα φέρεται το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου 2022, να παραβίασε το κοσμηματοπωλείο και να αφαίρεσε κοσμήματα αξίας περίπου 600.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ την ίδια ημέρα, προσπάθησε να μπει παράνομα στην κατοικία της ιδιοκτήτριας του παραπάνω κοσμηματοπωλείου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στη συνέχεια όπως εξακριβώθηκε, την 17η Νοεμβρίου 2022, η ίδια γυναίκα, παραβίασε εκ νέου το σπίτι της ιδιοκτήτριας, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα. Όταν εντοπίστηκε η κατηγορούμενη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε αντικλείδι του σπιτιού της ιδιοκτήτριας του κοσμηματοπωλείου και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλειδιά, μεταξύ των οποίων αντικλείδι του κοσμηματοπωλείου, καθώς και τηλεχειριστήριο για το μεταλλικό ρολό ασφαλείας του καταστήματος. Σε βάρος της είχε σχηματιστεί δικογραφία με την 26χρονη, ωστόσο να αρνείται ρητά την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η γυναίκα μέχρι να φτάσει η ώρα της μεταφοράς της στις φυλακές του Κορυδαλλού, οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου, αφού μετά την απολογία της ενώπιον του Ανακριτή την Παρασκευή 24 Μαρτίου, κρίθηκε προφυλακιστέα.