Για τις 24 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου ο κρατούμενος των φυλακών Μαλανδρίνου για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς ,στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου 2021, προσδοκά να σπάσει την πρωτόδικη ποινή των ισοβίων.

Με αφορμή τη νέα δίκη και την προσπάθεια του 35χρονου δολοφόνου να πείσει ότι σκότωσε την γυναίκα του  εν βρασμώ, επειδή φοβήθηκε ότι θα έβλαπτε την 9 μηνών κόρη τους, ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέηβιντ Κράουτς, συντετριμμένος αλλά και απελπιστικά θυμωμένος χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «ύπουλο κάθαρμα» και δήλωσε ότι «τον μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή και εύχεται να σαπίσει στην κόλαση».

«Αν η θανατική ποινή εξακολουθούσε να είναι εφαρμόζεται στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή να μου επιτραπεί να τραβήξω τη λαβή για να τον στείλω στη λήθη ( «να τον εκτελέσω» σε ελεύθερη μετάφραση)» δήλωσε ο κος Κράουτς, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν εκπροσωπούνται στη δίκη από τον δικηγόρο τους και ζητούν να μην αλλάξει η ποινή του 34χρονου.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο ο κατηγορούμενος επιχείρησε να πείσει πως όλα όσα έγιναν στο σπίτι των Γλυκών Νερών, ήταν μία κακιά στιγμή. Ωστόσο, οι δικαστές δεν δέχθηκαν τίποτε από όλα αυτά, κρίνοντας πως το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν σχεδιασμένο, οργανωμένο και εκτελεσμένο μεθοδικά από έναν δράστη που δεν λύγισε ούτε στιγμή.

Πηγή: skai.gr