Ανώτερα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας υποδέχθηκε σήμερα, 30 Μαρτίου 2023, στο Δημαρχείο Σιθωνίας ο Δήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας , στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγο Δαδούδη Κωνσταντίνο, ο οποίος συνοδευόταν από το νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής Αρχιπύραρχο Στεργιούλα Ιωάννη και τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου Αντιπύραρχο Χαλεπλή Κυριάκο, τους οποίους και συνεχάρη για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων. Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δαλδογιάννης Γεώργιος, Χριστοδούλου Νικόλαος και Γιουβαρλάκη Αικατερίνη.

Ο Δήμαρχος εξήρε το σημαντικό έργο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στο ιδιαίτερο ανάγλυφο της περιοχής , αλλά και τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα των στελεχών όπου αυτή χρειάστηκε.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της άριστης συνεργασίας τους με σκοπό την προστασία της ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού πλούτου.