Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού Κόλπου, επάνω στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών βρίσκεται ένας εκλεπτυσμένος χώρος που συνδυάζει την λεπτή αισθητική με την προσεγμένη κουζίνα και πάνω από όλα το καλό κρασί. Το Navigli Coffee+Wine Bar, έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των κατοίκων καθώς πρόκειται για ένα all-day μαγαζί, που ανοίγει τις πόρτες του από τις 8 το πρωί σερβίροντας καφέ, και παραμένει ανοιχτό έως και αργά το βράδυ για όσους θέλουν να κλείσουν την ημέρα τους συντροφιά με ένα από τα δεκάδες κρασιά που έχει στο κελάρι του.

Με την Άνοιξη να έχει μπει για τα καλά και τη θερμοκρασία σιγά σιγά να ανεβαίνει, η έξοδος για κρασί γίνεται η αγαπημένη μας συνήθεια, καθώς συνδυάζει τη χαλάρωση με τα μαγευτικά νοητά ταξίδια σε ένα περιβάλλον που πραγματικά εμπνέει. Η κάβα του καταστήματος φιλοξενεί εξαιρετικά κρασιά, που περιμένουν τους λάτρεις του είδους να τα δοκιμάσουν και να αφεθούν στις νότες τους. Συνολικά περισσότερες από 100 ετικέτες κρασιού από ελληνικό και ξένο αμπελώνα για όλα τα γούστα και τις γεύσεις περιμένουν τον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να τα συνδυάσει είτε με ένα ολοκληρωμένο γεύμα, είτε με διάφορες πιατέλες.

Σίγουρα όμως η ποικιλία του κρασιού δεν είναι το μόνο που χαρακτηρίζει το κατάστημα. Το μενού του Navigli είναι καλοσχεδιασμένο, γεμάτο ετερόκλητα, αλλά ταιριαστά παντρέματα, που θα πλαισιώσουν άψογα το ποτό σας και που σίγουρα δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Η μέρα ξεκινάει στο Navigli με καφέ που συνδυάζεται με πλούσιο brunch και συνεχίζει με πιάτα κρεατικών, pasta με θαλασσινά και αρώματα της Μεσογείου, burger και διάφορα snacks προκειμένου να συνδυάσεις το ποτό ή το κρασί σου.

Πίσω από τη νέα αγαπημένη συνήθεια, κρύβεται ο κ. Στέλιος Σωτηριάδης, ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στην εστίαση, που το 2015, παρέα με τον συνέταιρό του πήρε την απόφαση να φέρει μία νέα νότα που έλλειπε από τον τόπο κατοικίας του, τα Νέα Μουδανιά ιδρύοντας ένα all-day Wine Bar. Από τότε μέχρι σήμερα, κάτοικοι αλλά και τουρίστες απολαμβάνουν γεύσεις και αρώματα που σερβίρονται από ένα έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό που φροντίζει για όλα.

Το Navigli Coffee+Wine Bar θα το βρει κανείς δυτικά, στο παραλιακό μέτωπο των Νέων Μουδανιών, ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο και το Δημοτικό Θέατρο.

Γιατί, τι καλύτερο από το να κλείνει η μέρα με ένα ποτήρι κρασί και θέα τα χρώματα του Αιγαίου;