Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας για ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το βράδυ σε οικία επί της οδού Μιχαήλ Νομικού 9, στον Άγιο Παντελεήμονα, ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο, όπου η γυναίκα φέρεται να έλουσε με νέφτι τον σύζυγό της και να τον πυρπόλησε.

Η Αστυνομία κλήθηκε για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν σε άθλια κατάσταση τον 57χρονο άντρα αλβανικής καταγωγής που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με την ομοεθνή του σύζυγο 52 ετών, προηγήθηκε έντονος τσακωμός μεταξύ τους κατά τον οποίο εκείνη παραδέχτηκε ότι τον έλουσε με νέφτι, όμως αρνήθηκε πως εκείνη του έβαλε φωτιά και ισχυρίστηκε πως αυτοπυρπολήθηκε μόνος του, κάτι που δεν φαίνεται να έχει γίνει πιστευτό από τις Αρχές.

Η 52χρονη συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στο αρμόδιο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας, ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή news247