Η ανάπλαση των χώρων αναψυχής για παιδιά είναι πλέον γεγονός, μέσα από το Πράσινο Ταμείο, για πέντε παιδικές χαρές στον δήμο Αριστοτέλη, όπως και για μια νέα παιδική χαρά στη Μ. Παναγία.

Ήδη αλλάζουν όψη οι παιδικές χαρές σε Ουρανούπολη, Στανό, Αρναία, Πυργιαδίκια, Παλαιοχώρι. «Οι παιδικές χαρές αποτελούν λύση για πολλούς γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να βρίσκονται σε χώρους ασφαλείς και να εκτονώνονται παίζοντας», τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος μιλώντας από την παιδική χαρά της Ουρανούπολης. 

Ακόμα, αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή μίας νέας παιδικής χαράς στη Μεγάλη Παναγία, ένα έργο που θα χρηματοδοτηθεί από το πράσινο ταμεία.

Παράλληλα, με χρήματα προερχόμενα από δωρεά ιδιώτη, αναμένεται να κατασκευαστούν δύο καινούργιες παιδικές χαρές μία στην Ιερισσό και μία στη Μεγάλη Παναγιά. Ως εκ τούτου η Μεγάλη Παναγία θα αποκτήσει και δεύτερη παιδική χαρά.

«Στην αρχή της επόμενης θητείας μας θα είμαστε έτοιμοι να μιλάμε για ένα πρόγραμμα παιδικών χαρών και στις 16 κοινότητες και νομίζω γονείς και παιδιά θα είναι έτοιμοι να τις χαρούν», δήλωσε ο κ. Βαλιάνος.