Πανέτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους είναι τα λουτρά στην Αγία Παρασκευή της Κασσάνδρας, τα οποία φέτος φιλοδοξούν να σπάσουν κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίγουμε τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής, τα οποία από πέρυσι λειτουργούν με πολύ υψηλό επίπεδο παροχών. Έχουμε ήδη και τέσσερα υδρομασάζ στον εξωτερικό χώρο. Πέρυσι ήταν μία καταπληκτική χρονιά για τα λουτρά. Πέρασε ο περισσότερος κόσμος που έχει περάσει ποτέ. Φέτος θέλουμε να σπάσουμε το περσινό μας ρεκόρ τόσο επισκεψιμότητας όσο και εισπράξεων και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και στην εξωτερική πισίνα και στην εσωτερική», δήλωσε στο Xalkidiki Politiki η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά.

Η κα Χαλκιά σημείωσε ότι τα λουτρά βρίσκονται σε μία τοποθεσία «ειδυλλιακή», ενώ πρόσθεσε πως η δημοτική αρχή πραγματοποίησε «μία τεράστια καμπάνια για τα λουτρά, στην παγκόσμια συνάντηση των λουτροπόλεων στην Ισπανία και νομίζω ότι αυτό έδειξε πέρυσι την πρώτη ανταπόκριση και περιμένουμε ξανά και φέτος να δούμε τη συνέχεια της ανταπόκρισης αυτής της διαφημιστικής καμπάνιας».

Η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΚ για την επαναλειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Αγίας Παρασκευής 

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Αγίας Παρασκευής του Δήμου Κασσάνδρας το Σάββατο 22 Απριλίου.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχθούμε για μια αξέχαστη εμπειρία θεραπείας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης, στις σύγχρονες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις μας.

Ο Προέδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ,
Ηρακλής Λειβαδιώτης»