Οι λιμενικές Αρχές του Ηρακλείου Κρήτης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 43χρονου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη χθες, Σάββατο, το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο άνδρας αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Ακόμη, σε επακόλουθες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, ο κατηγορούμενος προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις παρά τη θέληση της ανήλικης.

Η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας και η υπόθεση έφτασε στα χέρια στελεχών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν καικατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

πηγή lifo