Οι αστυνομικοί έφτασαν στα αδέρφια που πήραν μέρος ως συνεργοί στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Στη σύλληψη δύο ατόμων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα μάλιστα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μετά την έρευνα δύο ετών το Τμήμα Ανθρωποκτονιών υπέβαλε δικογραφία στην Εισαγγελία. Οι δύο συλλήψεις αφορούν σε συνεργούς των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ. Πρόκειται για δύο αδέρφια, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, με τον ένα να μένει στη Νίκαια και τον άλλο στην ανατολική Αττική.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ είναι ραγδαίες με τους αστυνομικούς να γνωρίζουν και άλλα ονόματα που φέρεται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση του δημοσιογράφου.

Στη δικογραφία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, έπειτα από εξονυχιστικές έρευνες δύο ετών, οι αστυνομικοί κατέληξαν όχι μόνο στους δύο δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ που γάζωσαν με 13 σφαίρες τον δημοσιογράφο αλλά και στους δύο συνεργούς τους, οι οποίοι σύμφωνα με τη δικογραφία, τους βοήθησαν στον σχεδιασμό της ενέδρας, στην επιχείρηση, αλλά και στη διαφυγή τους.

Εκτός από τους δύο συλληφθέντες, και οι δύο δράστες που παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι, είναι Έλληνες και έχουν ποινικό παρελθόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη σύλληψη των δύο συνεργών των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ενημερώνοντάς τον για την υποθέση.

Πηγή: policenews.gr