Μία ιδιαίτερη και σπάνια γιορτή εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου στα Νέα Μουδανιά. Ο λόγος για τη γιορτή του φορτηγού ή αλλιώς για το 2ο Truck Show.

Η λαμπερή εκδήλωση ξεκίνησε με πορεία στους δρόμους των Νέων Μουδανιών, με τον κόσμο ενθουσιασμένο να κινηματογραφεί την πρωτότυπη παρέλαση. Οι οδηγοί περήφανοι πατούσαν τις κόρνες, αναβόσβηναν τα φώτα και χάρισαν μοναδικές στιγμές και καρέ στους επίδοξους φωτογράφους. Έπειτα πήραν τις θέσεις τους στα φορτηγά και ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή.

Ο φακός του Xalkidiki Politiki συνάντησε τον Δαμιανό από τη Χαλκίδα, αλλά και την Παναγιώτα, γυναίκα οδηγό που είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη ζωή που πάντα ονειρεύονταν. Άνθρωποι καθημερινοί που κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες κινούνται σε όλους τους δρόμους κρύβοντας τις δικές τους ιστορίες.

Για μια γιορτή που αναμένεται να προβάλλει την περιοχή σε όλη την Ελλάδα έκανε λόγο ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς. «Πρόκειται για το δεύτερο Truck Show στον Δήμο Νέας Προποντίδας με τα δικά μας τα παιδιά. Στην κοινή καθομιλουμένη τους φορτηγατζήδες μας. Οι μεταφορές αποτελούν ένα κομμάτι της κοινωνίας μας γενικότερα. Έτσι λοιπόν με τους ανθρώπους αυτούς, διοργανώσαμε πέρυσι πρώτη φορά με αρκετή επιτυχία το Truck Show. Βέβαια φέτος όπως θα διαπιστώσετε με πολύ περισσότερη επιτυχία, πολλές περισσότερες συμμετοχές, περισσότερη διάθεση, περισσότερο μεράκι. Πιστεύω ότι θα γίνει θεσμός στον Δήμο Νέας Προποντίδας το Truck Show. Ο Δήμος είναι στο πλευρό όλων των εμπλεκομένων φορέων, εφόσον θέλουν να διοργανώσουν κάποια αντίστοιχη εκδήλωση. Να αναφέρουμε ότι σε λίγες μέρες έχουμε μια αντίστοιχη εκδήλωση με τους μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα ταξιδέψουν και θα φτάσουν στα Νέα Μουδανιά και θέλω να δηλώσω και πάλι ότι πραγματικά ο Δήμος συμπαραστέκεται σε όλους του φορείς που θέλουν να διοργανώσουν ανάλογες δραστηριότητες στον Δήμο μας. Μέσα από εκείνες αυτές τις δραστηριότητες, εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι υπάρχει μόνο “κέρδος”. Αναπτύσσονται σχέσεις, επαγγελματικές σχέσεις, δραστηριότητες και βέβαια προβάλλεται ο Δήμος μας όταν οι συμμετοχές είναι από όλη την Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Καρράς.