Καθαρισμός και απομάκρυνση ογκωδών και διαφόρων αδρανών υλικών από τα συνεργεία του δήμου στην περιοχή του Μώλου στη Χανιώτη.

Παρά τις εκκλήσεις και τις συνεχείς ενημερώσεις που αφορούν την διαχείριση των παραγόμενων αδρανών από οικοδομικές εργασίες αλλά και ογκωδών και πράσινων υπολειμμάτων από την αντιδημαρχία καθαριότητας Κασσάνδρας, ασυνείδητοι συνεχίζουν το “βρώμικο” έργο τους σε ώρες νυχτερινές, απογευματινές ή Σαββατοκύριακα.

Η Αντιδημαρχία καθαριότητας, όπως ανακοινώνει, για ακόμη μια φορά καθάρισε την περιοχή και απομάκρυνε τα υλικά σε δομή ανακύκλωσης. Ασφάλισε το μέρος που ανήκει στο δασαρχείο Κασσάνδρας  και τοποθέτησε ταμπέλα αποτροπής και απαγόρευσης. Επιπλέον τοποθετήθηκαν κάμερες ασφαλείας και δημιουργήθηκαν και ζώνες με επιχωματώσεις περιμετρικά.

Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να σταματήσουν τις ανεξέλεγκτες ρίψεις ,να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Αντιδημαρχίας καθαριότητας όπως αυτές έχουν αποσταλεί μέσω λογαριασμών ύδρευσης ή από τις σχετικές ενημερώσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, Των εποπτών και υπηρεσιών καθαριότητας“, αναφέρει η αντιδημαρχία Καθαριότητας στην ανακοίνωσή της.