Στη Νέα Γωνιά του Δήμου Νέας Προποντίδας, γιόρτασε την Πρωτομαγιά ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος. «Τιμούμε σήμερα την εργατική Πρωτομαγιά και τους αγώνες των εργαζομένων. Η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής είναι το ζητούμενο στις μέρες μας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρά τις πρωτοφανείς εισαγόμενες κρίσεις, η κυβέρνηση της ΝΔ στήριξε το εισόδημα των εργαζομένων. Εμείς οι ξενοδόχοι από την πλευρά μας, με τη νέα κλαδική μας σύμβαση δώσαμε αύξηση 10,5% στους μισθούς των υπαλλήλων μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά με τολμηρά βήματα, στην περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρω, στην αύξηση του μέσου μισθού του ιδιωτικού τομέα στα 1500 ευρώ και σε αυξήσεις στο νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Ιανουαρίου του 2024» δήλωσε ο κ. Τάσιος και ευχήθηκε στους συμπολίτες του «καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ παρακολούθησε τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου, πολιούχου της Ολύνθου του Δήμου Πολυγύρου, παρουσία Αντιδημάρχων και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νίκου Αυγέρη. Στην Όλυνθο, ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού που κατά βάση είναι αγρότες, οι οποίοι του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την πιθανή ακαρπία της βρώσιμης ελιάς, αλλά και για την έλλειψη εργατών γης.

Αύριο, Τρίτη 2 Μαΐου, ο κ. Τάσιος θα επισκεφτεί το Νεοχώρι του Δήμου Αριστοτέλη για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου και χωριά του Δήμου Νέας Προποντίδας.