Η τελευταία πράξη του δράματος του 81χρονου στα Ν. Φλογητά παίχτηκε σήμερα παρουσία δικαστικού επιμελητή και αστυνομίας.

Στην πράξη εφαρμόστηκε σήμερα η έξωση του 81χρονου από τα Ν. Φλογητά που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Δικαστικός επιμελητής, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με τη συνδρομή κλειδαρά άλλαξαν κλειδαριές στην οικία που περνά στα χέρια αλλοδαπού νέου ιδιοκτήτη.

 

«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω», επανέλαβε πολλές φορές ο ηλικιωμένος που βρέθηκε σε απόγνωση το πρωί βλέποντας ότι χάνει την περιουσία του.

Η ιστορία του ηλικιωμένου ανάπηρου, που έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου και όχι μόνο. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου. Από τις 150 χιλ. ευρώ, είχε μείνει το ποσό των 50 χιλ. ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών που τα πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Σημειώνεται ότι από το πρωί έχει δώσει το παρών η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Αδαμίδου καθώς και μέλη του ΚΚΕ που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας από την πρώτη στιγμή.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ