Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση έξωσης του 81χρονου από το σπίτι του στα Νέα Φλογητά απευθύνει για σήμερα το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 18:00 έπειτα από πρωτοβουλία του ΚΚΕ Χαλκιδικής και των υποψηφίων βουλευτών Μαρία Αδαμίδου και Δημήτριο Λυρτζή που ανέδειξαν την υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από τη μια τα κοράκια και τα funds να καταγραφούν ρεκόρ κερδών και από την άλλη ο λαός που ζει στο πετσί του ακρίβεια και ενεργειακή φτώχεια, να ξεσπιτώνεται για τα κέρδη τους! Δεν ντράπηκαν να πετάξουν στο δρόμο 81χρονο ανάπηρο μαζί με την οικογένειά του στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες του κράτους, το οποίο παρουσιάζεται δυσκίνητο όποτε αφορά τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, αλλά σε αυτή την περίπτωση ταχύτατα και αποτελεσματικά κινήθηκε για να εξασφαλίσει τα κέρδη των κορακιών, με τις αστυνομικές δυνάμεις να συνδράμουν στο ξεσπίτωμα. Είναι τεράστιες οι ευθύνες αυτής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, που ενίσχυσαν το νομικό οπλοστάσιο των πλειστηριασμών και της επίθεσης στην πρώτη κατοικία.

Δεν θα τους περάσει! Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα μείνουμε άπραγοι όσο πλουτίζουν από τη δική μας δυστυχία και ανασφάλεια. Θα μας βρούνε μπροστά τους! Με αυτό το ψήφισμα το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής απαιτεί:

Να ακυρωθεί εδώ και τώρα η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ έξωση και ο πλειστηριασμός. Να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι της.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη! Να μη προχωρήσει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και μικρής επαγγελματικής στέγης

Να διαγραφούν όλα τα χρέη νοικοκυριών, βιοπαλαιστών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων στα κοράκια των τραπεζών και των funds.

Σήμερα στις 18:00 όλοι στην κινητοποίηση στα Νέα Φλογητά.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!