Άλλη μια νύχτα στην αυλή του σπιτιού του πέρασε ο 81χρονος Θ.Τ. στα Ν. Φλογητά με το σπίτι του να παραμένει κλειδωμένο μετά την έξωση που του έγινε ως αποτέλεσμα πλειστηριασμού.

Ομάδες πολιτών έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία 24ωρα έξω από την οικία του 81χρονου, συμπαραστεκόμενοι στο δράμα που βιώνει ο ηλικιωμένος. Το απόγευμα του Σαββάτου το ΚΚΕ, οι υποψήφιοί του και το Συνδικάτο οικοδόμων οργάνωσαν λαϊκή διαμαρτυρία στο σημείο, καλώντας όλους τους κατοίκους των Ν. Φλογητών να δώσουν το παρών και να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση. Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Λυρτζής, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, «δεν θα επιτραπεί σε καμία τράπεζα και κανένα fund να πάρει τα σπίτια των πολιτών με τους πλειστηριασμούς».

«Πρέπει τώρα να παρθεί πίσω ο πλειστηριασμός. Είναι ντροπή να μένει ο άνθρωπος έξω. Καλούμε όλο τον κόσμο να τον στηρίξει. Θα έχουμε 700 χιλ. πλειστηριασμούς. Δυστυχώς αυτό είναι το μέλλον για τους πατεράδες τους παππούδες μας. Εμείς όσο μπορούμε δεν θα το επιτρέψουμε αυτό», τόνισε ο κ. Λυρτζής σε δηλώσεις του στη Σουζάνα Καζάκα.