Με σκορ 0-1 η ομάδα της Χανιώτης κέρδισε την τυπικά γηπεδούχο ομάδα Νέος Π.Ο. Ν. Καλλικράτειας στον τελικό κυπέλλου Χαλκιδικής “ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΣΙΝΑΣ Olives ” 2022 – 2023.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ Σταύρος Σαρηγιαννίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα και το αγωνιστικό επίπεδο ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της αθλητικής ποδοσφαιρικής εκδήλωσης. Ευχήθηκε στις ομάδες να ξεκουραστούν και να ανανεώσουν το ραντεβού τους στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη νικήτρια ομάδα της Χανιώτης συνεχάρη η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά ευχαριστώντας και η ίδια τον δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρρά για τη φιλοξενία στο γήπεδο της Ν. Τρίγλιας. Όπως δήλωσε, του χρόνου πιθανό η Χανιώτη θα μπορεί να παίξει σε δικό της γήπεδο.

δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Για τη συμμετοχή του κόσμου που δείχνει ότι υπάρχει ποδόσφαιρο στη Χαλκιδική, μίλησε ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς, που φάνηκε επίσης ικανοποιημένος από την όλη διοργάνωση. «Το αθλητικό ιδεώδης βρέθηκε πάνω από όλα. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο ματς με μεγάλη συμμετοχή κόσμου που δείχνει ότι υπάρχει ποδόσφαιρο στη Χαλκιδική και δίνει τη δυνατότητα στους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες να οδηγήσουν τα παιδιά μας στα γήπεδα ώστε να αποφεύγουν άλλα», σημείωσε ο δήμαρχος κ. Καρράς.

Από την ομάδα της Χανιώτης  που φέτος τερμάτισε τέταρτη στην Γ’ Εθνική ο πρόεδρος Δημήτρης Παγίδας, τόνισε: «Ήταν στόχος μας το κύπελλο και κλείνουμε τη χρονιά με άλλη μια επιτυχία και είμαστε χαρούμενοι».

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης εκπαιδευτής προπονητών ποδοσφαίρου, έκανε λόγο για έναν πολύ καλό αγώνα, όπου ναι μεν έπαιζε μια ομάδα Γ’ Εθνικής με μια ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας, αλλά το επίπεδο κρατήθηκε εξίσου και από τις δύο ομάδες. «Βλέπουμε ότι το ποδόσφαιρο στη Χαλκιδική έχει εξελιχθεί πολύ και αυτό είναι καλό. Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΧ και στις δύο ομάδες», είπε.

Ο αντιπρόεδρος Της ΕΠΣΧ Ισαάκ Εδιάρογλου ανέφερε ότι οι αγώνες των ομάδων βελτιώνονται διαρκώς και αυτό φαίνεται. Επίσης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ν. Προποντίδας για την παραχώρηση του γηπέδου και ευχήθηκε νέες διεκδικήσεις και στις δύο ομάδες.

δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

«Η Χανιώτη έχει τον σεβασμό και στη Γ’ Εθνική και στη Χαλκιδική. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Έχουν γίνει με πολύ καλή δουλειά. Κατακτήσαμε όλους τους στόχους μας και μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε. Πλέον έχουν υψηλούς στόχους αναπόφευκτα και συνεχίζουμε στον πρωταθλητισμό»,  δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας της Χανιώτης Γιώργος Κουτσικοβεγγέλης.