Μαζί με συντοπίτισσες και συντοπίτες του στον Άγιο Μάμα γιόρτασε τη Μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου μέγα προστάτη των οδηγών και της περιοχής, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος. Το πρωί παρέστη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρουσία πλήθους πιστών και τοπικών αρχών, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο κουρμπάνι που παρασκευάζεται σε καζάνια από γυναίκες του χωριού και προσφέρεται στους επισκέπτες.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού, κύρια ασχολία των οποίων είναι η καλλιέργεια βρώσιμης ελιάς, όπου τονίστηκε το ζήτημα της διαφαινόμενης φετινής ακαρπίας. Συνομιλώντας με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τοπικούς συμβούλους στο ΕΠΟΚΑΜ, το Εμπορικό και Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Μάμαντος, ο κ. Τάσιος πρότεινε την αξιοποίηση των εγκαταστάσεών του, για την προσέλκυση συνεδριακού τουρισμού προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

«Έχω ιδέες για να φέρουμε ανάπτυξη στις τοπικές μας κοινωνίες και τον τρόπο για να τις υλοποιήσουμε. Όμως, έχουμε μπροστά μας πολύ κρίσιμες εκλογές και στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα φανεί ποιος και πως θα κυβερνήσει τη χώρα. Το δίλημμα είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που έκανε την Ελλάδα ισχυρή, που γλίτωσε την οικονομία μας από τον κατήφορο και έφερε διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την υπόλοιπη Ευρώπη ή πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης που εκτροχιάζουν την οικονομία και προτείνουν ακόμα και παράλληλα νομίσματα σε τοπικό επίπεδο; Μόνο η αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να μας απαλλάξει από την οπισθοδρόμηση και να οδηγήσει την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά με υπεύθυνο πατριωτισμό και επιτάχυνση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων», δήλωσε ο κ. Τάσιος.